Deelnamepakket alleen voor structurele partners

Structurele partners behouden de mogelijkheid tot aankoop van een CPS-deelnamepakket.

Dankzij de aankoop van een pakket inschrijvingen kunt u gedurende het hele jaar op CPS-studiedagen (normale prijs 125 euro of 100 euro) inschrijven en slechts één factuur ontvangen.

Voor niet-partners worden de deelnamepakketten vanaf 2010 stopgezet omdat zij veel administratieve opvolging en misbruiken met zich meebrengen. Sinds 1 januari 2010 kunnen dus enkel nog de structurele partners een CPS-deelnamepakket aankopen.

Hoe wordt de prijs van een deelnamepakket nu berekend?

Structurele partners krijgen 10 % korting op de studiedagen.

Voorbeelden:

Voor de CPS-studiedagen met publicatie: Als u een pakket aankoopt van 10 studiedagen met publicatie (normale prijs: 10 x 125 euro), krijgt u 112,5 euro korting. U betaalt dan 1125 euro in plaats van 1250 euro. Bij een pakket van 20 inschrijvingen betaalt u 2250 euro in plaats van 2500 euro, enz.

Voor de CPS-studiedagen zonder publicatie: Als u een pakket aankoopt van 10 studiedagen (normale prijs 10 x 100 euro), krijgt u 100 euro korting. U betaalt dan 900 euro in plaats van 1000 euro. Bij een pakket van 20 inschrijvingen betaalt u 1800 euro in plaats van 2000 euro, enz.

Bij sommige studiedagen (vooral coproducties) wordt afgeweken van de normale prijs. De prijs van deze studiedagen komt tot stand na kostprijsberekening. Indien de prijs verschilt van de normale deelnamprijs (zie hierboven), dan kan men nog steeds gebruik maken van het deelnamepakket maar dan wordt dit op het einde verrekend. Het saldo wordt dan overgedragen naar het volgende deelnamepakket.

Wat zijn de voordelen van een deelnamepakket?

  • Indien u bij het begin van het jaar het budget voor een zeker aantal inschrijvingen voorziet, vermijdt u dat er op het einde van het jaar geen opleidingsbudget meer beschikbaar is voor studiedagen.
  • U ontvangt slechts één factuur voor een pakket inschrijvingen. Bij de online inschrijving kiest u voor de mogelijkheid "deelnamepakket" zodat u inschrijft aan 0 euro en dus geen factuur ontvangt.
  • Telkens als u inschrijvingen van uw pakket opgebruikt, wordt dit bij ons geregistreerd. U hoeft dit zelf niet bij te houden. Contacteer het secretariaat sec@policingandsecurity.be om de stand van uw pakket te kennen.
  • U kunt de inschrijvingen zelf opgebruiken of u kunt de inschrijvingen cadeau doen of doorgeven aan derden binnen of buiten uw organisatie. 

Deelnamepakket CPS > details en online inschrijven
  • Pakket voor 10 inschrijvingen (met publicatie) aan 112,5 euro, 10 % korting op de normale prijs van 125 euro
    € 1.125,00
  • Pakket van 10 inschrijvingen zonder publicatie aan 90 euro, 10 % korting (= 10 euro) op de normale prijs van 100 euro
    € 900,00

Nieuws

Programma activiteiten 2021 (onder voorbehoud)

Voorbije activiteiten

Structureel partnership 2020

CPS-prijs voor het beste Nederlandstalige eindwerk