Lijst structurele partners 2021
 

Het Centre for Policing and Security is uniek in zijn soort. Al meer dan 30 jaar ontmoeten wetenschap, politie, overheden en veiligheidsdiensten elkaar op de activiteiten die door het CPS worden georganiseerd. De activiteiten liggen steeds op het kruispunt van politie, veiligheid en maatschappij.

Omdat de input in de vereniging bijna volledig op vrijwillige leden en partners gestoeld is, is het aanbod en de kwaliteit van de diensten sterk afhankelijk van de inzet van diezelfde partners. Het CPS functioneert bovendien volledig autonoom zonder overheidssubsidies. Structureel partner worden en hiervoor een bijdrage betalen is daarom meer dan het betalen voor een dienst. U laat ermee uitdrukkelijk zien dat u de doelstellingen en het voortbestaan van de CPS ondersteunt.

Voelt u zich aangesproken door de visie, werkzaamheden en plannen, wilt u meehelpen om onze doelstellingen te kunnen blijven realiseren, word dan structurele partner. Daarmee ondersteunt u de werkzaamheden van de vereniging moreel en financieel. En u profiteert er ook mee van! Naast een financiële bijdrage zijn er ook andere mogelijkheden om het CPS te steunen. Meer info over de missie en visie, de voordelen en de vormen van een structureel partnership en inschrijving voor het structureel partnership vindt u op deze pagina.

 

Meer dan 70 organisaties zijn al structureel partner van het CPS:

Politie

Publieke partners:

Private partners

Nieuws

Programma activiteiten 2021 (onder voorbehoud)

Voorbije activiteiten

Structureel partnership 2020

CPS-prijs voor het beste Nederlandstalige eindwerk